Pandora PROFESSIONAL V2

A Professional egy új, a legmagasabb szintű Pandora rendszer. A rendszer a legfejlettebb szoftver- és hardver megoldásokat ötvözi az autós biztonsági rendszerek területén. A rendszer alapegysége az integrált elemek maximális számát tartalmazza. Ugyanakkor olyan kicsi, hogy elfér a tenyerében.

A rendszer kétutas távirányítóval és két rádiójellel rendelkezik. A Professional lehetővé teszi, hogy ellenőrizze autóját, és minden információt megkapjon a mobil alkalmazás használatával az interneten vagy Bluetooth-kapcsolaton keresztül. A rendszer készlet tartalmaz egy blokkoló rádió relét és egy relét modult is a távoli motorindításhoz.

Integrált Bluetooth 4.2

A Bluetooth 4.2 Low Energy protokoll lehetővé teszi a rendszer konfigurálását, ellenőrzését mobil

alkalmazásokkal (internetkapcsolat nélkül), telefont használva rádiójelként további modulok csatlakoztatásával (rádiójel blokkok, motortér modul, vezeték nélküli érzékelők stb.).

Mobil alkalmazások

A mobil alkalmazások a Pandora Pro (iOS) és a Pandora Online (Android) egy platformra kombinálják a járműveit, a telemetria rendszert, az okostelefont és az intelligens órát. A többfunkciós Pandora alkalmazásokkal beállíthatja és ellenőrizheti az összes járművét.

Integrált 2xSIM 3G GSM interfész

A GSM-kapcsolat kiterjeszti a zónát, ahol a rendszert ellenőrizheti, valamint riasztási és szolgáltatási értesítéseket kaphat a mobilhálózat lefedettségi területén. Csak hívja a rendszer számát, és írjon be egy parancsot a rendszer ellenőrzésére vagy konfigurálására. Engedélyezze az SMS-t és a hangjelzéseket és a rendszer értesíti Önt bármely riasztási esemény esetén.

Integrált GPS/GLONASS vevő

Az integrált GPS / GLONASS vevő alacsony energiafogyasztással és nagy érzékenységgel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a rendszer számára, hogy csökkentse a koordináták észlelésének idejét és növelje a városi körülmények közötti nyomonkövetési pontosságot.

Integrált tápegység

A beépített akkumulátor lehetővé teszi a rendszer működési idejének meghosszabbítását, hogy azonnal értesítse a tulajdonost a fedélzeti áramellátás jogosulatlan leválasztása esetén.

A motor előmelegítőinek vezérlése

Ha autójában van motorfűtés, akkor a Pandora rendszerrel vezérelheti. Próbálja ki a legmodernebb és leghatékonyabb módját annak, hogy a gépkocsiját vezetés előtt vagy közben felmelegítse.

Tulajdonos személyes biztonsága

Autóbaleset esetén a rendszer automatikusan észleli azt, és értesítést küld a sürgősségi szolgálatoknak és a tulajdonos egyik közeli hozzátartozójának. Minden értesítést kiegészítenek az autó aktuális koordinátáival és az online térkép szolgáltatásokra mutató webes hivatkozásokkal.

Eredeti autó indításgátló kiiktatása

Az eredeti autós indításgátló és Pandora CLONE szerverek integrált algoritmikus bypass-ja lehetővé teszi, hogy a rendszer megkerülje vagy klónozza az eredeti autókulcsot annak érdekében, hogy a modern motorindítási funkciót számos modern gépkocsiban megvalósítsa.

868 MHz Rádio interfész

A többcsatornás 868 MHz-es rádióhullám megbízható csatlakozást, hosszú átviteli hatótávolságot, értesítések gyors küldését és kényelmes irányítást biztosít a rendszer felett.

Teljes termékleírás

Termékleírás

Termék összehasonlítás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Járművédelem - Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Pandora Járművédelmi rendszer

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!