Biztonság

A Pandora autósriasztó-rendszerek tervezése során minden lehetséges módra összpontosítunk, amit a bűnözők használhatnak a jármű ellopására vagy megrongálására. Köszönhető ennek, hogy a gépkocsi tökéletesen biztonságos, függetlenül attól, hogy a ház előtt áll, vagy a város parkolójának közepén.

A Pandora biztonsági rendszerrel felszerelt járművet számtalan szenzor védi, amely meghatározza a kulcsfontosságú funkciókat, többek között – az oldalsó dőlésérzékelő, amely érzékeli a kerék-lopás kísérletet. A modern járműveket többnyire elektronikus eszközökkel lopják el, amely leolvassa az ipari biztonsági kódokat.


A Pandora autóriasztó a továbbfejlesztett kódolásnak köszönhetően megvédi az autót a veszélyektől, valamint a távvezérlő vagy vezérlőegység által megadott valamennyi információt vagy parancsot.

Ezért nem lehet ellopni az autóját, valamint az aktív védelem módnak köszönhetően a jelzavarás vagy a vontatás hasztalan. Ebben az üzemmódban a Pandora különböző csatornákon folyamatosan továbbítja az információkat, és jelvesztés esetén értesíti a tulajdonost, elindítja a riasztást, vagy egyszerűen blokkolja a motort. A Pandora biztonsági rendszere kimagasló komplexitásának köszönheti megbízhatóságát, és biztos lehet benne, hogy ott találja az autóját, ahol hagyta.

  • Aktív biztonság
  • 2x CAN-BUS kapcsolat
  • Eredeti integrált indításgátló bypass
  • Klónozási technológia
  • GPS/GLONASS pozícionálás
  • Beépített ütés- / dőlés- / mozgásérzékelő

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!