Pandora SMART MOTO V2

A Pandora Smart Moto egy korszerű motorkerékpár biztonsági rendszer, amelyet kifejezetten a motorkerékpárok védelmére terveztek. A vízálló tokban található készülék beépített GPS-vevővel és GSM / GPRS modemmel rendelkezik. A Bluetooth modul beépül a Pandora Smart Motoba, amely lehetővé teszi a teljes vezérlést és az okostelefonról történő beállítást.

Az ultra alacsony energiafogyasztás mellett a Smart Moto csak néhány milliampert fogyaszt teljes üzemmódban, így a motorkerékpár hosszú ideig állhat.

Okostelefon applikáció

A speciálisan kialakított okostelefon alkalmazás folyamatosan csatlakozik a Pandora riasztórendszeréhez. Az IOS és Android számára tervezték, és okostelefonnal, táblagéppel és iPaddel egyaránt működtethető. Az alkalmazás lehetővé teszi a fontos rendszerparaméterek figyelemmel kísérését és beállítását, valamint a motorkerékpárjának vezérlését a világ bármely pontján. A beépített Bluetooth interfészekkel rendelkező rendszerek esetében az alkalmazás bluetooth-on keresztül is csatlakozik az eszközéhez. A rendszer automatikusan átvált a Bluetooth és a 3G internet kapcsolat között, ha szükséges, a legjobb kapcsolat érdekében.

Beépített tartalék akkumulátor

A beépített akkumulátor lehetővé teszi a működési idő meghosszabbítását, ha a rendszert leválasztják az áramforrásról. A rendszer nem engedélyezett áramkimaradás esetén értesíti a tulajdonost.

Aktív biztonság

Aktív biztonsági módban élesítéskor az online szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri a kapcsolatot, valamint a motorkerékpárjának koordinátáit. Abban az esetben, ha a motorkerékpárt vontatják, vagy a kapcsolat megszakad / blokkolva van, a tulajdonos azonnal értesítést kap.

Intelligens távoli motor indítás

A telepítéskor minden Pandora rendszer képes motorkerékpárja motorjának távindítására. A rendszerek fontos biztonsági ellenőrzéseket végeznek a motorkerékpár biztonságos indítása előtt.

Teljes termékleírás

Termékleírás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!