Pandora MOTO EU

A Pandora Moto kifejezetten motorkerékpárokhoz lett kifejlesztve. A csomag tartalmaz egy hosszú hatótávú

OLED távvezérlőt, amely azonnali riasztást küld akár egy kilométer távolságban is. A két energiatakarékos üzemmód lehetővé teszi, hogy a rendszer akár több hónappal tovább dolgozzon, mint a hozzá hasonló versenytársai. A beépített tartalék akkumulátor értesíti a felhasználót, ha az áramellátás le van kapcsolva.

Multifunkcionális 2.4 GHz rádió interfész

Ez az interfész vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé az indításgátlóval, jelekkel és blokkoló relékkel. Ez növeli motorkerékpárjának lopás elleni védelmének és eltérítésének lehetőségét.

Beépített tartalék akkumulátor

A beépített akkumulátor lehetővé teszi a működési idő meghosszabbítását, ha a rendszert leválasztják az áramforrásról. A rendszer nem engedélyezett áramkimaradás esetén értesíti a tulajdonost.

Aktív biztonság

Aktív biztonsági módban élesítéskor az online szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri a kapcsolatot, valamint a motorkerékpárjának koordinátáit. Abban az esetben, ha a motorkerékpárt vontatják, vagy a kapcsolat megszakad / blokkolva van, a tulajdonos azonnal értesítést kap.

Intelligens távoli motor indítás

A telepítéskor minden Pandora rendszer képes motorkerékpárja motorjának távindítására. A rendszerek fontos biztonsági ellenőrzéseket végeznek a motorkerékpár biztonságos indítása előtt.

Teljes termékleírás

Termékleírás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!