Pandora MINI V3

A Pandora Mini ötvözi a modern biztonsági rendszer és a Bluetooth indításgátló funkcióit. A Mini egy komplett biztonsági rendszer új és régi járművekhez tervezve. Biztonságosan vezérelhető az Ön járművének OEM gyári kulcstartójáról, amíg a Pandora közelség érzékelője a jármű közelében van. Dőlés – mozgás – ütközés A maximális védelem érdekében a járművének minden sarkát megfigyelheti.

Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth-on keresztül a riasztás teljes beállításához és vezérléséhez, valamint a fontos járműparamétereket úgymint üzemanyag, hőmérséklet és akkumulátor feszültség.

Aktív biztonság

Aktív biztonsági módban élesítéskor az online szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri a kapcsolatot, valamint a járművének koordinátáit. Abban az esetben, ha a járművet vontatják, vagy a kapcsolat megszakad / blokkolva van, a tulajdonos azonnal értesítést kap.

Bluetooth 5.0 alacsony energia felhasználású interfész

Az új Bluetooth Low Energy protokoll javítja a 2,4 GHz-es interfészt, hogy stabil kommunikációt biztosítson bármilyen városi zaj esetén. Emellett növeli a rádiós lefedettséget, és lehetővé teszi az új, állítható algoritmusok alkalmazását a pontos rádiójelek észleléséhez.

Tanúsítvánnyal ellátott

Az összes Pandora termék biztonsága és minősége megfelel a rangos TÜV SÜD által vizsgált ECE 116 európai szabvány szerinti homologizációs követelménynek.

Teljes termékleírás

Termékleírás

Termék összehasonlítás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Járművédelem - Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Pandora Járművédelmi rendszer

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!