Pandora LIGHT PRO V2

A Pandora Light Pro kapcsolatban tartja Önt és járművét a 2 utas 128 bites távirányítóval akár egy mérföld távolságban is. A gépjármű minden támadása azonnal megjelenik az OLED képernyőn.

Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth-on keresztül a Pandora riasztórendszer biztonságos beállításához és vezérléséhez.

Intelligens távoli motor indítás

A telepítéskor minden Pandora rendszer képes járműve motorjának távindítására. A rendszerek fontos biztonsági ellenőrzéseket végeznek a jármű biztonságos indítása előtt. Automatikus és kézi sebességváltókhoz is rendelhető. A távindítás során ellenőrizze a motor paramétereit és a jármű állapotát. Indítsa el a motort idő (pl. hétfőtől-péntekig minden reggel 8 órakor), feszültség és egyenletes hőmérséklet beállításokkal. A beépített Turbo időzítő és a gyújtás támogató funkciók lehetővé teszik a turbófeltöltő motorok integrálását, a rendszert folyamatosan élesen tartva.

Eredeti integrált indításgátló BYPASS

Ez lehetővé teszi a Pandora rendszer számára, hogy megkerülje a legtöbb modern gépkocsihoz illesztett legtöbb gyári indításgátló rendszert. Ez lehetővé teszi a távoli motor indítást anélkül, hogy tartalék kulcsot hagyna a jármű belsejében.

Aktív biztonság

Aktív biztonsági módban élesítéskor az online szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri a kapcsolatot, valamint a járművének koordinátáit. Abban az esetben, ha a járművet vontatják, vagy a kapcsolat megszakad / blokkolva van, a tulajdonos azonnal értesítést kap.

GPS/GLONASS pozícionálás

Gyorsan megkeresi a járművét, szinkronizálja a riasztási időt és a dátumot, és lehetővé teszi az eseménytörténet fontosabb koordinátáinak mentését. A mozgások és a nyomkövetési funkció is rendelkezésre állnak. A követési funkció részletes jelentést ad a mérföldekről, az utazási időről, az átlagos és a maximális sebességről, valamint térképen jeleníti meg a megtett útvonalat.

Motor előmelegítő szabályozása

Ha a jármű gyári előmelegítővel vagy motormelegítővel van felszerelve, akkor a Pandora rendszer vezérelheti azt. Használja a modern és hatékony módszert az autó fűtésére, mielőtt vezet.

Tanúsítvánnyal ellátott

Az összes Pandora termék biztonsága és minősége megfelel a rangos TÜV SÜD által vizsgált ECE 116 európai szabvány szerinti homologizációs követelménynek.

Teljes termékleírás

Termék összehasonlítás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Járművédelem - Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Pandora Járművédelmi rendszer

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!