Pandora LIGHT V2

A Pandora Light egy kétirányú rádiócsatornával ellátott biztonsági rendszer szolgáltatás. A rendszer funkcióit a digitális felületek javítják, amelyeket korábban csak prémium rendszerekben használtak: 2xCAN/LIN/IMMO KULCS.

Most a rendszer lehetővé teszi több funkció megvalósítását CAN-buszon keresztül. A rendszer támogatja azon autók teljes listáját, amelyekhez a Pandora rendelkezik az eredeti indításgátló algoritmikus bypass-jával.

Intelligens távoli motor indítás

A telepítéskor minden Pandora rendszer képes járműve motorjának távindítására. A rendszerek fontos biztonsági ellenőrzéseket végeznek a jármű biztonságos indítása előtt. Automatikus és kézi sebességváltókhoz is rendelhető. A távindítás során ellenőrizze a motor paramétereit és a jármű állapotát. Indítsa el a motort idő (pl. hétfőtől-péntekig minden reggel 8 órakor), feszültség és egyenletes hőmérséklet beállításokkal. A beépített Turbo időzítő és a gyújtás támogató funkciók lehetővé teszik a turbófeltöltő motorok integrálását, a rendszert folyamatosan élesen tartva.

Eredeti integrált indításgátló BYPASS

Ez lehetővé teszi a Pandora rendszer számára, hogy megkerülje a legtöbb modern gépkocsihoz illesztett legtöbb gyári indításgátló rendszert. Ez lehetővé teszi a távoli motor indítást anélkül, hogy tartalék kulcsot hagyna a jármű belsejében.

Aktív biztonság

Aktív biztonsági módban élesítéskor az online szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri a kapcsolatot, valamint a járművének koordinátáit. Abban az esetben, ha a járművet vontatják, vagy a kapcsolat megszakad / blokkolva van, a tulajdonos azonnal értesítést kap.

Multifunkcionális 2.4 GHz rádió interfész

Ez az interfész vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé az indításgátlóval, jelekkel és blokkoló relékkel. Ez növeli járművének lopás elleni védelmének és eltérítésének lehetőségét.

Motor előmelegítő szabályozása

Ha a jármű gyári előmelegítővel vagy motormelegítővel van felszerelve, akkor a Pandora rendszer vezérelheti azt. Használja a modern és hatékony módszert az autó fűtésére, mielőtt vezet.

Tanúsítvánnyal ellátott

Az összes Pandora termék biztonsága és minősége megfelel a rangos TÜV SÜD által vizsgált ECE 116 európai szabvány szerinti homologizációs követelménynek.

Teljes termékleírás

Termékleírás

Termék összehasonlítás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Járművédelem - Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Pandora Járművédelmi rendszer

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!