Pandora IMMO

A Pandora IMMO egy kétkomponensű indításgátló transzponderrel, amely a minőség, a könnyű használat és a lopásgátló hatékonyságának egyedülálló kombinációját biztosítja. A gépjármű-lopásnál vagy a gépjármű eltérítési kísérleteknél a motor blokkolását hajtja végre.

A nagy hatékonyságú, integrált megoldásokkal kialakított rendszer kényelmes, megbízható és könnyen telepíthető. Android okostelefon segítségével Bluetooth-on keresztül is beállíthatja. A Pandora IMMO a legkisebb rádiófrekvenciás jellel rendelkezik a hasonló rendszerek között, valamint a legnagyobb energiahatékonysággal.

Okostelefon applikáció

Egy könnyen használható okostelefon alkalmazás, az úgynevezett Pandect BT megjeleníti az indításgátló állapotát. Az alkalmazás lehetővé teszi az indításgátló / rádió jel/ rádió relé / motorháztető zár moduljának és karbantartási módjának teljes beállítását.

Könnyű használat

A Pandora IMMO egy új, Bluetooth-os, rejtett vezeték nélküli indításgátló, amely számos egyedi funkciót ötvöz. Lehetővé teszi az egyszerű telepítést és a magas szintű használhatóságot a megbízhatósággal kombinálva

Aktív biztonság

Az eltérítés elleni védelem megvédi az autó eltérítését. Ha az indításgátló jel eltávolításra kerül a járműből, a motor leáll.

Bluetooth 4.2 alacsony energia felhasználású interfész

Az új Bluetooth Low Energy protokoll javítja a 2,4 GHz-es interfészt, hogy stabil kommunikációt biztosítson bármilyen városi zaj esetén. Emellett növeli a rádiós lefedettséget, és lehetővé teszi az új, állítható algoritmusok alkalmazását a pontos rádiójelek észleléséhez.

Tanúsítvánnyal ellátott

Az összes Pandora termék biztonsága és minősége megfelel a rangos TÜV SÜD által vizsgált ECE 116 európai szabvány szerinti homologizációs követelménynek.

Teljes termékleírás

Pandora járművédelem

Teljesen online

Kövesse autója összes paraméterét bármikor okostelefonján keresztül. Élvezze az intelligens csomag tökéletes védelmét és kényelmét.

Pandora járművédelem

Távoli vezérlés

A távirányító speciális funkcióinak köszönhetően a legkedvesebb „játék” kényelmes használata új dimenziót jelent.

Pandora járművédelem

Tanúsítvánnyal ellátott

A Pandora rendszer megfelel az EU-ban előírt használati követelményeknek. A Pandora termékek telepítése nem befolyásolja a garanciát.

Járművédelem - Pandora Alarm

A Pandora biztonsági rendszer az autósok legbecsesebb „játékainak” biztonságához nyújt végső megoldást, sokféle fejlett technológiával kiegészítve. Számos a jármű működését figyelemmel kísérő biztonsági elem védi meg a járművet különböző helyzetekben a lopástól, még akkor is, ha az eredeti kulcsot ellopták, vontatás esetén vagy ha távirányítóval visszaélést kísérelnek meg.


Ismerje meg a belső tér tökéletes hőmérsékletének varázsát bármely időjárás esetén, a távvezérlő indítóval meghosszabbítja a motor élettartamát, és csak élvezze a biztonság érzését a Pandora legyőzhetetlen biztonságának köszönhetően.


Csak a Pandora képes arra, hogy egyetlen érintéssel kezelje, felügyelje, hűtse vagy melegítse autóját, annak az okostelefon alkalmazásnak köszönhetően, amely biztonságosan összekapcsolódik az összes rendszerrel. Felejtse el az ízléstelen és ügyetlen távvezérlőket, ötvözze a kellemest és a hasznossal, és helyezze át a járművét egy új biztonsági és kényelmi korszakba.

Pandora Járművédelmi rendszer

Nem találta meg a választ a kérdésére? Írjon nekünk!